logo
RNTV Live

Mihaela Tivadar: „Poate d-na Crăciunoiu vrea echipamentul meu”

tivadar
rnews

Mihaela Tivadar, una din cele mai cunoscute jucătoare de handbal din România, a lansat un nou atac la adresa directorului Direcției Economice din cadrul Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu. „Niște gânduri și constatări despre Ploiești, primărie și CSM… cred că ultimele. De miercuri, ne vedem de treaba fiecare… de fapt, un pariu. Punem pariu că după ce mai plecăm încă vreo 5-6 fete de la echipă se deblochează brusc situația? Punem pariu că de atunci nu-i va mai fi rău, nu va mai leșina, nu va mai chema salvarea, doamna directoare Crăciunoiu atunci când va fi chemată să semneze deblocarea banilor? Eu pun la bătaie un rând de echipament, (ca tot e la modă) pe care sunt tare curioasă cine va avea tupeul să îmi ceară să-l predau, după ce nu m-au plătit de atâtea luni…. poate îl vrea d-na Crăciunoiu, pt “dânsa” și cu autograf, dacă dorește”, a postat Mihaela Tivadar pe contul său de Facebook.

Mihaela Tivadar reprezintă un nume important în handbalul românesc, având în palmares medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005 şi pe cea de bronz la Campionatul European din 2010.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor