logo
RNTV Live

Gata cu jegul din Ploieşti! Salubrizarea orașului, după program strict!/ FOTO

curăţenie oraş după program strict
Mihai Constantinescu

Gata cu jegul din Ploieşti! Salubrizarea orașului, după program Edilul municipiului, Andrei Volosevici, informează ploieștenii că, începând din noaptea trecută, s-a demarat o amplă activitate de igienizare a căilor publice și de ridicare a deșeurilor menajere existente la nivelul platformelor gospodărești.

Salubrizarea orașului se va desfășura în baza unui program stabilit între Regia Autonomă de Servicii Publice și operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A.

Astfel, încă de noaptea trecută, s-a intervenit cu utilaje pentru salubrizarea platformelor gospodărești din oraș. Activitatea urmeată să continue și în cursul acestei zile.

Am ajuns la un consens cu actualul operator de salubritate care a înțeles că trebuie să își respecte, în continuare, obligațiile ce îi revin, pe o perioadă de 90 de zile, chiar dacă noi am reziliat contractul cu acest operator.

Municipalitatea ploieșteană continuă să monitorizeze programul stabilit cu actualul operator. Vă asigur, pe această cale, că îmi doresc sincer ca, odată cu încheierea unui nou contract pentru salubrizare, acest gen de situații să nu îi mai afecteze pe ploieșteni, iar orașul nostru să  fie din nou curat, cu servicii publice profesioniste și coerente” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mama-copiilor-cazuti-de-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mama-copiilor-cazuti-de-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Primăria Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor