Calitate de parlamentar-muţenia

Calitate de parlamentar-muţenia
Calitate de parlamentar-muţenia
cautam-reporteri-republikanews

Unora dintre parlamentarii României nu le prea place să vorbească. Aceasta ar fi, în linii mari, concluzia la care s-a ajuns la finalul actualei legislaturi. Patru dintre deputaţi au vorbit în plen doar pentru a depune jurământul. Socotind că timp de vorbire, au atins recordul de 29 de secunde. Se pare că nu sunt singurii care nu prea au luat cuvântul. Li se alătură şi Cristian Rizea, Mădălin Voicu şi Sebastian Ghiţă, care au mai urcat la tribuna Parlamentului doar pentru a se apăra de acuzaţiile DNA. în faţa votului de reţinere şi arestare preventivă.

Sebastian Ghiţă, spre exemplu, candidează acum pentru un nou mandat de parlamentar pe listele PRU Prahova. Până acum însă este deţinătorul recordului absolut în Parlament: nicio iniţiativă legislativă semnată sau coiniţiată în cei patru ani de mandat. El s-a aflat însă printre semnatarii moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, respinsă de Parlament în martie 2016.

Calitate de parlamentar-muţenia
Calitate de parlamentar-muţenia

sursa fotopresaliberă.net

sursa http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/politic/bilantul-parlamentarilor-ghita-rizea-si-voicu-au-vorbit-doar-ca-sa-se-apere-de-dna-ghita-record-absolut-nicio-initiativa-in-patru-ani-de-mandat-16223

 

 

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here