logo
RNTV Live

”Microstație de epurare în cartierul Mitică Apostol”/VIDEO

Mihai Constantinescu

”Microstație de epurare în cartierul Mitică Apostol”.

Consiliul Local Ploiești a aprobat proiectul de hotărâre prin care se va realiza studiul de prefezabilitate al obiectivului de investiții ”microstație de epurare în cartierul Mitică Apostol”. Valoarea acestei  investiții  se ridică la aproximativ 7 milioane lei.

MICROSTAȚIE DE EPURARE ÎN CARTIERUL MITICĂ APOSTOL

Documentația privind rețeaua de canalizare din cartierul ploieștean Mitică Apostol a ajuns în sfârșit la Consiliul Local. Este vorba despre studiul de prefezabilitate privind realizarea unei microstații de epurare. Ar însemna,  o economie de aproximativ cinci milioane de lei, dar și un termen mai scurt de realizare a lucrărilor. Cel puțin așa a susținut șeful executivului ploieștean ca le-a explicat aleșilor locali că, în cazul în care aleșii ar fi ales  varianta racordării la rețeaua de canalizare a Ploieștiului, costurile s-ar fi ridicat la aproximativ 12,8 milioane lei.

Conducerea Direcției Tehnic Investiţii, a evitat să ofere un termen clar, explicând faptul că Primăria Ploiești este condiționată de declararea de utilitate publică a terenului pe care urmează să fie construită această microstație de epurare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor