”Microstație de epurare în cartierul Mitică Apostol”/VIDEO

”Microstație de epurare în cartierul Mitică Apostol”.

Consiliul Local Ploiești a aprobat proiectul de hotărâre prin care se va realiza studiul de prefezabilitate al obiectivului de investiții ”microstație de epurare în cartierul Mitică Apostol”. Valoarea acestei  investiții  se ridică la aproximativ 7 milioane lei.

MICROSTAȚIE DE EPURARE ÎN CARTIERUL MITICĂ APOSTOL

cel mai verde complex reziential

Documentația privind rețeaua de canalizare din cartierul ploieștean Mitică Apostol a ajuns în sfârșit la Consiliul Local. Este vorba despre studiul de prefezabilitate privind realizarea unei microstații de epurare. Ar însemna,  o economie de aproximativ cinci milioane de lei, dar și un termen mai scurt de realizare a lucrărilor. Cel puțin așa a susținut șeful executivului ploieștean ca le-a explicat aleșilor locali că, în cazul în care aleșii ar fi ales  varianta racordării la rețeaua de canalizare a Ploieștiului, costurile s-ar fi ridicat la aproximativ 12,8 milioane lei.

Conducerea Direcției Tehnic Investiţii, a evitat să ofere un termen clar, explicând faptul că Primăria Ploiești este condiționată de declararea de utilitate publică a terenului pe care urmează să fie construită această microstație de epurare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here