logo
RNTV Live

Loturile de pe sectorul Ploiesti – Buzau al A7, contestate/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Loturile de pe sectorul Ploiesti – Buzau al A7, contestate

Toate cele trei licitatii pentru loturile de pe sectorul Ploiesti – Buzau al A7 au fost contestate. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor s-a pronuntat, deja, in unele cazuri, in timp ce procedura atribuirii contractului este inca in derulare. Ne explica pe larg colegul meu, Cristi Georgescu. (FAKE)

Loturile de pe sectorul Ploiesti – Buzau al A7, contestate

O situație prezentată de Cătălin Urtoi, consilierul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, în ultimele zile din aprilie, anunța contestarea tuturor celor trei licitații pentru loturile de pe primul tronson al A7.

O situație la zi cu privire la licitațiile de execuție aflate în desfășurare pe A7 arată cam asa: in ceea ce privește tronsonul Ploiești-Buzău, Lotul 1 – Dumbrava-Mizil cu o lungime de 21 km. Aici pe 18 aprilie a fost desemnat câștigător firma italiană Impresa Pizarotti. În acest caz au fost depuse două contestații.  Urmează analiza contestațiilor de către Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, și urmează sa fie emisa o decizie în maxim 45 zile. Și în cazul lotului 2 – Mizil-Pietroasele , cu o distanta de 28,35 km pe 15 martie a fost desemnat câștigător un operator româno-bulgar.  A fost depusă o contestație, iar săptămâna viitoare se așteaptă tot o decizie a CNSC.

În ceea ce privește Lotul 3 – Pietroasele-Buzău cu o lungime de 14 km. Pe 7 martie a fost desemnat un câștigător, iar pe 17 martie au fost depuse trei contestații, din care două au fost admise de către CNSC în parte. Mai exact, s-a cerut reevaluarea grupului de firme declarat câștigător, iar ofertantul respins a mers mai departe la Curtea de Apel.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor