logo
RNTV Live

Metoda de îmbogăţire folosită de un bărbat a dat greş în Prahova. Unde a greşit?

persoane condamnate la închisoare tentativa de viol anchetatorii În loc să-şi protejeze fratele mai mic, un bărbat l-a batjocorit în repetate rânduri. Anchetatorii sunt şocaţi de explicaţia pe care o are pentru faptele sale/ Update
Mihai Constantinescu

Metoda de îmbogăţire folosită de un bărbat a dat greş în Prahova. Unde a greşit?

Metoda de îmbogăţire folosită de un bărbat de 54 de ani a pus-o în aplicare în mai multe locuri din ţară. A ajuns în faţa oamenilor legii după ce a dat greş în Buşteni.

În fapt, persoana bănuită de comiterea faptei, ar fi indus în eroare un bărbat din Comarnic, solicitându-i suma de 1.200 de lei. Banii reprezentau contravaloarea unei cantități de combustibil pe care urma să o primească de la persoana respectivă.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani care locuiește fără forme legale pe raza orașului Bușteni. În faţa poliţiştilor, a recunoscut fapta comisă. Totodată, din verificări s-a constatat faptul că acesta ar fi comis mai multe fapte similare, prin același mod de operare, atât pe raza județului Prahova, cât și în țară.

Totodată, în urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-sofer-beat-a-intrat-intr-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor