Metoda ACCIDENTUL încă funcționează!

cel mai verde complex reziential

Metoda ACCIDENTUL încă funcționează!

Oamenii legii au intrat și au oprit afacerea pană cand nu erau păcălite și mai multe persoane. Astfel, ieri polițiștii Biroului de Combatare a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au pus în aplicare 4 mandate de percheziție, 2 în penitenciarele Gherla și Botoșani și două în municipiul București și județul Ilfov, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda accidentul.

cel mai verde complex reziential

Până la acest moment, la sediul unității de poliție au fost conduși doi bărbați cu vârstele de 22 și respectiv 34 de ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 25 august-8 septembrie a.c., persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 fapte de înșelăciune în formă continuată, prin metoda accidentul, 4 dintre acestea în formă consumată și 2 în forma tentativei.

Prejudiciul cauzat este de 54.000 de lei și 350 de euro.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 34 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.13 de Poliție București, cei ai Polițiilor municipale Botoșani și Gherla, polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Glina, de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here