logo
RNTV Live

Metoda accidentul face noi victime. Percheziţii ACUM în Prahova

Mihai Constantinescu

Metoda accidentul face noi victime. Percheziţii ACUM în Prahova . în noaptea de 13 spre 14 ianuarie., o femeie, din Orașul Vălenii de Munte, ar fi fost contactată telefonic de persoane, care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanții unui spital. A fost anunţată fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav. Mai mult, i-ar fi solicitat și obținut de la aceasta 21.000 de lei și 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale.

Când şi-a data seamă că este doar o păcăleală, a anunţat poliţia.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte pun în executare patru mandate de percheziție domiciliară. Acestea sunt puse în județele Prahova și Dâmbovița, la persoanele bănuite de înșelăciune.

Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-in-urlati-incendiu-urias…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor