logo
RNTV Live

Turist după minivacanţă de 1 Mai:”Am văzut oameni ieșind din pădure… Au fost bătuți, jefuiți…În ce țara trăim?!”

sursă foto Facebook
Mihai Constantinescu

Atac ca în filmele de acţiune

Turist după minivacanţă de 1 Mai:”Am văzut oameni ieșind din pădure… Au fost bătuți, jefuiți…În ce țara trăim?!”

Doar o minune a făcut ca toată întâmplarea să se finalizeze cu bine după ce un turist întors din minivacanţă a fost atacat ca în Vestul Sălbatic de o bandă de hoţi.

Toată întâmplarea s-a petrecut aseară în Sineşti, E85, Bucureşti – Buzău şi a fost pe lung relatată de bărbat pe facebook. Acesta susţine că oamenii legii îl consideră norocos că a scăpat de atacul bandei.

În această seară am oprit într-o parcare, pe drumul Buzău-Bucureşti, pentru o pauză de la condus.
Am urcat în mașină când am văzut ca cea din fata mea, oprită şi ea n parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment Ok, o bănuiala mi-a zis să mă car.
Fix în acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașina în viteza. Eram deja înăuntru şi am văzut cum un tânăr era deja ghemuit în spatele mașinii.
Am blocat ușile, am plecat în viteza şi am sunat la 112.
Mi s-a făcut legătura la Poliţie, care mi-a spus că sigur am roata înțepată şi o mașină care sigur mă urmărește. Deci știau. În timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de pană pe spate, dreapta. Le-am dat datele mașinii şi locatia şi mi-au spus că vin după mine.
Am reușit să ajung la benzinăria Mol din Voluntari. Şi să umflu roata. A apărut şi poliția care mă căuta. Mi-au spus că am avut noroc, pentru că alții,în zilele trecute nu au fost la fel de norocoși. Au fost bătuți, jefuiți.
Băi, in ce țara trăim?

Poliţiştii, legaţi de mâini

Omul susţine că oameni legii cunosc situaţia, dar că nu au rezolvare.

I-am întrebat pe polițiști de ce nu se face ceva, dacă tot știu situația. Mi-au spus că patrulează pe zona 2 mașini zi noapte, dar sunt depășiți. Sunt doar 40% din câți ar trebui să fie. Şi de la centru nu se face nimic, chiar dacă se știe situația. S-a cerut patrularea jandarmeriei, dar mah ăștia sunt mai Ocupați cu paza lui Dragnea la DNA si nu pot participa.
Acum sunt la vulcanizare, in Bucuresti.
Mai Cocolari politici, javre administrative şi hoți de toate felurile – sictir mah!
Eu in seara aceasta eram cu copiii in mașina, in vacanța de 1 Mai.
Ce țara e mah asta? Ce siguranța e mah asta?

PS: aici a fost vorba de o secundî. Secunda de cand m-am urcat în mașină. E clar că erau pregătiți să atace, dar urcându-mă in mașina au înțepat roata dreapta spate pentru a mă prinde mai târziu. Acea secunda în care am decis să intru în mașina a fost diferența între a fi lovit sau a scăpa, a povestiti pe Facabook Mihai Răzvan Moraru

Sursă foto Facabook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor