logo
RNTV Live

Mesajul unei campioane: ” Este pentru prima dată în viaţă când îmi este ruşine de ţara în care trăiesc!”

raducanu
rnews

Andreea Răducan a postat un mesaj dur la adresa Guvernului, după deciziile din Justiție. “Nu s-a inventat detergentul care să mai cureţe murdăria de pe rufele noastre.”, a scris fosta campioană mondială și olimpică la gimnastică pe Facebook.

„Dragi români,

Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoţi şi mincinoşi. Nu are rost să ne mai ofuscam atunci când persoane din alte ţări ne catalogheză drept hoţi. Români=hoţi. Tocmai le-am confirmat că aşa este. Cred că este pentru prima data în viaţă când îmi este ruşine de ţara în care trăiesc. Sunt genul de om care obişnuieşte să-şi promoveze ţara cu tot ce are ea mai frumos, şi să-şi “spele rufele în familie” . Nu s-a inventat detergentul care să mai cureţe murdăria de pe rufele noastre. Sunt dezamagită de ceea ce trăim şi asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă in gat şi a acelora care dintr-o indolenţă fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminica e ziua lor liberă şi oricum n-au cu cine vota. Dacă nu aţi avut cu cine vota, nu-i nimic, aţi primit din oficiu. Ruşine să le fie tuturor celor care îşi bat joc de această ţară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat strămoşii noştri, NIMIC!”

sursa – stiriepsurse.ro

sursa foto – rtv.net

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor