Ei sunt cei care au votat pentru grațierea faptelor de corupție. Trimite-le un mesaj!

cel mai verde complex reziential

Senatorii PSD din comisia juridică au votat pentru amendamentele propuse de Șerban Nicolae, Traian Băsescu și Liviu Brăiloiu privind grațierea faptelor de corupție.

România fierbe din nou, după ce comisia juridică a senatului tot pregătește, la foc mocnit de data asta, proiectul de lege a grațierii. Ca noutate, printre cei care pun în oală se află și fostul președinte Traian Băsescu.

cel mai verde complex reziential

Potrivit amendamentelor propuse de Şerban Nicolae, Traian Băsescu şi Liviu Brăiloiu, ar trebui graţiate faptele de corupţie prevăzute la articolele 289 – 294 din Noul Cod Penal: luarea de mită, darea de mită, traficul de influenţă, cumpărarea de influenţă, faptele săvârşite de către membrii instanţelor de arbitraj sau în legătură cu aceştia şi faptele săvârşite de către funcţionari străini sau în legătură cu aceştia, notează Digi 24.

Ca urmare, cei condamnaţi la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influenţă sau cumpărare de influenţă ar urma să fie graţiaţi, sub rezerva achitării prejudiciului.

În cadrul lucrărilor comisiei, cei cinci senatori PSD au votat pentru. Au fost consemnate trei voturi împotrivă, câte unul de la PNL, USR și UDMR. Interesant este că doi membri ai PNL au lipsit de la lucrări.

Ziarul Incomod a publicat adresele de mail oficiale la care pot fi contactați cei cinci senatori care au votat pentru amendamente. Cu rezerva că trebuie menținut un limbaj decent, le puteți transmite acestora mesajele dumneavoastră.

Şerban NICOLAE – [email protected]

Marian PAVEL – [email protected]

Robert-Marius CAZANCIUC – [email protected]

Tit-Liviu BRĂILOIU – [email protected]

Adrian-Nicolae DIACONU – [email protected]

 

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here