logo
RNTV Live

Mesaj sfâşietor. Sora adolescentului lovit ieri de tren, în zona Gării de Nord, luptă pentru fratele ei

sursa Facebook
Mihai Constantinescu

Cristi are nevoie de ajutor

Mesaj sfâşietor. Sora adolescentului lovit ieri de tren, în zona Gării de Nord, luptă pentru fratele ei.

Nenorocirea s-a petrecut ieri de dimineaţă. Tânărul de 17 ani se ducea la şcoală. Din nefericire acesta avea căştile pe urechi şi nu a observat trenul la timp, iar tragedia nu a putut fi evitată.

Adolescentul a suferit traumatism cranian grav, traumatism coloana cervicala, traumatism toraco abdominal, traumatism membru şi  inferior drept

Sora acestuia a cerut ajutor pe Facebook ca fratele ei să fie salvat.

“Vă rog cine poate să îl ajute să o facă !! Este foarte important ca mâine dimineaţă să se doneze pentru el, începând cu ora 7:30 la Centrul de transfuzie de la linia 102 , după Liceul Tehnic Elie Radu!! NU UITAȚI SĂ SPECIFICAȚI Numele CRISTIAN CATRINA !!! Doamne ajută !! Fă-te bine, frate !!, a postat sora acestuia pe Facebook.

Este bine de ştiut că în astfel de situaţii necesarul de sânge trebuie asigurat pe timp îndelungat. Deci, cei care vor să doneze o pot face încă.

Cei care îş cunosc pe Cristi au fost copleşiţi de durere la aflare veştii.

“Cristi al nostru nu ne lasă este un luptător .. Așa a fost este și va fi în continuare … Nu are cum fratele nostru sa nu iasă bine din Cumpăna asta, a spsu un apropiat al său pe Facebook.

 

 

“Doamne cu puterea ta ajută-i” a mai spus cineva.

Sursa Facebook

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor