logo
RNTV Live

Medic de la Spitalul de Boli Infecţioase:”Nu cred că vom avea sărbători de iarnă, și nu cred că putem să sărbătorim morți”

virgil musta
Mihai Constantinescu

Planurile pentru sărbătorile de iarnă ar trebui amănate, crede Virgil Musta, medic de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Trendul în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus nu este deloc îmbucurător.

“Nu cred că vom avea sărbători de iarnă, și nu cred că putem să sărbătorim morți sau să sărbătorim într-o situație în care multă lume e bolnavă. Noi vom rămâne la datorie și vom petrece sărbătorile în spitale, iar ceilalți nu se vor putea bucura de petreceri, pentru că toate localurile vor fi inchise și toate evenimentele restricționate”, a declarat Virgil Musta, la Digi 24.

Medicul s-a arătat dezamăgit de faptul că oamenii nu au înșeles încă pericolul la care se expun atunci când nu respectă regulile.

”Suntem necăjiți, că, din păcate, mai sunt și oameni iresponsabili care nu vor să respecte regulile, chiar dacă suntem într-o situație așa dificilă. Această roată care se rostogolește peste noi, nu poate fi stopată dacă nu suntem responsabili și dacă nu respectăm regulile cu strictețe. Încă am speranța pentru că trebuie să luptăm împreună, să câștigăm acest război foarte dificil și din păcate vedem mai multe dificultîți decât ne-am fi așteptat”, a mai spus Musta.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/medicina-muncii/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoane-salvate-de-jandarmii…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor