Au ucis un om şi s-au lăudat cu grozăvia pe Tik-Tok: “V-am executat”

Au ucis un om şi s-au lăudat cu grozăvia pe Tik-Tok: “V-am executat”. Nenorocirea s-a produs chiar în noaptea dintre ani. Trei adolescenţi l-au ucis cu sânge rece pe vecinul lor pentru că acesta ar fi refuzat să-i primească în casă, în noaptea de Revelion. Aşa că, cei doi fraţi şi vărul lor s-au întors înarmaţi cu topoare şi au pornit un atacat sângeros şi extrem de violent.

Unul dintre musafirii bărbatului pe care cei trei s-au enervat, un bărbat de 35 de ani a fost ucis. Fratele celui ucis a fost şi el grav rănit şi a fost internat la spital.

cel mai verde complex reziential

După toate cele întâmplat, unul dintre ei s-a lăudat cu nenoricirea pe Tik-Tok unde a precizat:”V-am executat”.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, între timp, unul dintre tineri, un adolescent de 17 ani a fost reţinut.

sursa antena3

tymbark

1 COMENTARIU

  1. Să ne slobozim pe minoritatea & minioritatea lor , pe ei şi pe familiile lor de specimene hidoase – monstruoase ce sânt ! Pe ăştia’ şi toate creaturile infecte asemeni lor , trebuie să-i cazăm ( în cel mai fericit caz pentru ei ) pe o peroiadă nedeterminată în GULAG – uri , sau cel mai bine / sigur în închisori asemeni celei din filmul ,, No Escape / Evadare din Absolom ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here