logo
RNTV Live

Boxeri de la CSM Ploieşti, medaliaţi cu aur

box1
Mihai Constantinescu

Boxeri de la CSM Ploieşti, medaliaţi cu aur. Este vorba despre boxerii MARIAN GHINOIU ŞI IULIAN DUMITRESCU care au fost medaliaţi cu au la Cupa României la tineret de la Brăila.

Boxerii au susţinut câte trei partide în competiţia de la Brăila, iar sâmbătă au intrat în posesia medaliilor de aur după ce au câştigat în faţa unor adversari redutabili: Marian Ghinoiu l-a învins pe Antonio Marcu (CSM Călăraşi), titularul categoriei „52 kg” la lotul naţional de tineret, iar Iulian Dumitrescu s-a impus în faţa campionului naţional al categoriei „75 kg”, Lucian Mititelu (SCM Bacău).

„Amândoi au făcut meciuri foarte bune, toată lumea a fost impresionată de nivelul la care s-au prezentat băieţii. Au câştigat toate meciurile fără probleme, confirmând încă o dată, daca mai era nevoie, că merită să facă parte din lotul naţional de tineret”, ne-a declarat coordonatorul secţiei de box a clubului, Titi Tudor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/caprioara-ranita-de-o-masina-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/recrutari-la-gruparea-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/eveniment-privat-intrerupt-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa CSM Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor