logo
RNTV Live

Măsurile de protecţie, în atenţia oamenilor legii prahoveni. Controale în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase

control-sars-cov-2-1-1
Mihai Constantinescu

Măsurile de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus sunt în continuare în atenţia oamenilor legii prahoveni. Astfel, în ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate în sistem integrat, noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

La activităţile desfăşurate au participat peste 350 de politiști, polițiști locali, precum și reprezentanți de la Protecția Consumatorului, Ministerului Sănătății și autorității publice locale.


În cadrul acțiunilor de control au fost verificate 177 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 505 autovehicule și au fost legitimate peste 1970 de persoane.

Echipele de control au depistat 156 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare de peste 3.000 de lei.

Modul de acţiune al poliţiştilor este unul preventiv, prin discuții cu persoanele și cu responsabilii agenților economici, cu privire la respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă persoanală, mai ales în spațiile închise.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/priamr-cu-purate-de-sef-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-frumos-eveniment-al…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-prahova-ucis-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor