logo
RNTV Live

Mascaţii au reuşit destructurarea unei bande de hoţi specializată în furturi de aparate pay-point

Mascaţii au reuşit destructurarea unei bande de hoţi specializată în furturi de aparate pay-point
Mihai Constantinescu

Aparatele tip pay-point, preferatele hoţilor

Mascaţii au reuşit destructurarea unei bande de hoţi specializată în furturi de aparate pay-point.

În acest sens au fost organizate percheziţii domiciliare la mai multe persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat specializat în comiterea de infracțiuni contra patrimoniului. Descinderile au fost făcute pe raza judeţului Constanţa.

Cercetările poliţiştilor au condus la concluzia că presupuşii hoţii ar fi comis trei furturi de aparate tip pay-point, pe raza județului Constanța. De asemenea, acestea sunt bănuite și de comiterea a patru furturi de țigări din incinta unor societăți comerciale. Au acţionat pe raza județelor Constanța, Vrancea și Ialomița. Aceştia au avut şi o tentativă de furt de ATM, pe raza județului Tulcea. Persoanele în cauză au vârste cuprinse între 22 și 46 de ani şi au dat loviturile în perioada decembrie 2017-ianuarie 2018, anunţă Poliţia Română.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/afaceristi-importanti-pacaliti-pe-bani-multi-de-un-prahovean-politistii-intins-cursa-perfecta/

Se pare că tinerii ar fi comis alte 17 infracțiuni de furt și tentative de furt asupra unor aparate tip pay-point. Lovturile au fost date pe raza județelor Constanța, Vrancea, Ialomița, Bacău, Tulcea, Brăila, Giurgiu și Teleorman.

 

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate obiecte vestimentare, unelte pentru forțarea căilor de acces, autoturisme folosite la comiterea faptelor, telefoane mobile, stații de emisie-recepție, precum și alte bunuri cu valoare probantă în cauză.

Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de euro.

8 persoane au fost reţinute.

Pentru mai mute ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Poliţia Română

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor