Strigăt de ajutor de la o călătoare dintr-un tren CFR. O cititoare republikanews, care în acest moment se află într-un tren CFR împreună cu fiica sa, a decis să povestească experiența din trenul groazei în care se află în acest moment. Cele două vin din Capitală spre Ploiești numai că drumul se dovedește a fi înfiorător. Nu este prima data cand se confruntă cu neplăceri, cele două facand naveta în mod regulat pentru niște cursuri

Călătoria a început cu o întarziere incredibilă de o oră, bineînțeles fără ca reprezentanții CFR să ofere pasagerilor nici cea mai mică explicație. Concret, garnitura ar fi trebuit să plece la ora 14:59 din București Nord și să ajungă la 15:37 în.Ploiești Sud. În momentul publicării articolului trenul era încă în mișcare, ora de sosire fiind cu mult depăsită

„Încă n-am ajuns în Ploiesti. Se formează din Bucuresti nord și l-au garat cu o oră întarziere că cică n-au avut locomotivă!?!?!? A mers ca melcul și a mai si oprit 10 minute în camp. A sunat o pasageră și i-au zis ca din cauza căldurii – în conditiile în care alte trenuri zburdă vesele pe șine”, a explicat cititoarea.

Mai mult decat atat, aerul este irespirabil datorită caniculei și lipsei aerului condiționat.

„Fac naveta de două săptămani cu fiica mea (cursuri de vara la UNArte), iau bilete on-line dus-intors si NICIODATA nu au venit si nu au plecat la timp trenurile. Numai alea ale CFR – operator de stat ? Dar ca astazi…”, a încheiat dezamăgită femeia.

Cei care se află în astfel de situații nu au cum afle cum sau cum NU circulă trenurile, pentru că site-ul oficial al CFR nu funcționează.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *