logo
RNTV Live

Cel mai ghinionist “afacerist” este din Prahova. A fost luat ca din oală de către poliţiştii ploieşteni

afacerist sursă foto Info Suceava
Mihai Constantinescu

Prins în flagrant

Cel mai ghinionist “afacerist” este din Prahova. A fost luat ca din oală de către poliţiştii ploieşteni.

Totul s-a petrecut în timp ce oamenii legii ploieşteni organizau și desfășurau o acțiune în Piața Halele Centrale și în cartierul Bereasca. Scopul acţiuniia fost acela de a preveni şi combate activitățile ilegale de comerț, precum și a fenomenelor cu impact stradal.

În timpul controlului, a fost oprită în trafic, pentru un control de rutină, o autoutilitară la volanul căreia se afla acest “afacerist”.

S-a stabilit că șoferul transporta trei butoaie a câte 200 litri cu motorină. În urma verificărilor efectuate,  s-a stabilit că acest achiziţionase de la o altă persoană  600 litri motorină. Totul s-a petrecut pe raza localității Chițorani. Pentru mototirnă acesta a plătit 2.100 lei, sumă ce a fost găsită asupra vânzătorului.

În continuare a fost identificat punctul de lucru de unde a fost sustras combustibilul,. S-a mai stabilit că o a treia persoană ar fi cunoscut situația, iar din cercetări a rezultat că acesta s-ar fi hotărât împreună cu un coleg să valorifice cantitatea de combustibil.

Motorina a fost lăsată în custodie la punctul de lucru al societății, iar suma de bani a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ministrul-finantelor-a-anuntat-ca-salariul-minim-pe-economie-nu-mai-creste-de-la-1-decembrie-vezi-ce-se-intampla/?fbclid=IwAR1Bx2TGfxe5jm56-iwL-vCZg3qq-cDkbgNb8GIi9peI13XJ1TF5cfvKjrI

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor