logo
RNTV Live

De astăzi începe marea relaxare. Liber la evenimente. Condiții

masti-masca-de-protectie-1024×770
Mihai Constantinescu

De astăzi începe marea relaxare. Liber la evenimente, dar în anumite condiții. Concret, de astăzi se pot organiza concerte si orice tip de spectacole, dar cei care participă trebuie sa fie vaccinați sau să aiba test PCR negativ sau să fi trecut prin boală. La concerte nu pot participa mai mult de o mie de persoane. Competițiile sportive se reiau și ele, plus că se deschid și piscinile.

Veste bună apare de astăzi și pentru copii. Locurile de joacă se deschis, plus că de astazi se poate circula în grupuri de 8 persoane.

Evenimentele artistice, culturale sau de divertiment în spațiile închise se pot organiza și ele în condiții de relaxare, adică la o capacitate de 70% . Restaurantele se redeschid și ele și pot funcționa la o capaciate de 50 %. Barurile și discotecile pot primi de astăzi clienți care pot sta pana la miezul nopții. La fel se întampla și cu sălile de jocuri de noroc. Toate aceste spații pot funcționa la jumătate din capacitate.

De menționat este și că tot de astăzi, este introdusă și excepția purtării maștii de protecție pentru toate persoanele vaccinate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor