logo
RNTV Live

Marea dilemă la PSG: Cavani sau Neymar?  

cavani si neymar
Cristian Anghelescu

Marea dilemă la PSG: Cavani sau Neymar?  

Thiago Silva a evitat o luptă la vestiare între Cavani și Neymar, după meciul câştigat de PSG contra lui Olympique Lyon, cu 2-0. Între cei doi sud-americani scânteiele au început să ”sară” din timpul meciului când s-au comportat ca niște copii în curtea școlii. Dacă Unai Emery nu va pune pace între cei doi, este nevoie ca unul dintre ei să plece, se tem francezii.

Thiago Silva a evitat duminică noapte ca Neymar și Cavani să ajungă să se bată în vestiar după meci. Conflictul a pornit după ce atacantul uruguayan i-a reproșat brazilianului atitudinea lui de pe teren.

Ce scrie L’Equipe

Potrivit informațiilor publicate de ziarul L’Equipe, ”relația dintre cei doi jucători a trecut de la rău la mai rău”. Iar în timpul meciului cu Olympique Lyon, spectatorii și telespectatorii au putut să vadă acest lucru. Intervenția lui Alves în favoarea conaționalului său l-a făcut pe Cavani să înțeleagă că a pierdut autoritatea vestiarului.

Ceea ce Cavani nu se aștepta, spun jurnaliștii francezi, este ca Neymar să reacționeze într-un mod revoltător. Adică să se ajungă la intervenția lui Thiago Silva înainte ca cearta să genereze într-o bătaie în toată regula.

Câteva ore mai târziu în noaptea de duminică, uruguayanul a vrut să scadă din diferențele pe care se pare că le are de împărțit cu Neymar, dar singurul răspuns clar pe care l-a primit este că între ei doi războiul tocmai a pornit. “Unul dintre ei va pleca!”, notează L’Equipe. Cum PSG a oferit în schimbul internaționalului brazilian 222 de milioane de euro, Edinson Cavani va fi forțat să părăsească vicecampioana Franței.

Orgolii prea mari

Între vedetele Cavani și Neymar “au sărit scântei” în meciul câştigat contra lui Olympique Lyon, cu 2-0. Cei doi sud-americani au vrut să arate cine este numărul unu la echipă la două faze petrecute duminică seară. La prima dintre ele, o lovitură liberă, Cavani a vrut să execute, iar Dani Alves i-a furat mingea ca în curtea şcolii colegului său şi i-a dat-o lui Neymar, care la rândul lui ardea de nerăbdare să bată el faza fixă. A doua oară, în minutul 80, parizienii au avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, “El Matador”, a luat mingea, dar brazilianul de 25 de ani i-a cerut să execute el. După un scurt dialog între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.

sursa: digisport

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor