logo
RNTV Live

Marcel Ciolacu respinge ferm acuzațiile PNL: “Nu am posibilitatea să ofer bani!”

marcel-ciolacu-3
Theo Tănăsescu

Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL, afirmă că în mod săptămânal sunt aduși la Guvern primari din PNL care negociază direct cu Marcel Ciolacu trecerea la PSD în schimbul accesului la fonduri guvernamentale. În replică, Marcel Ciolacu a declarat că nu s-a întâlnit personal cu niciun primar și că nu are posibilitatea de a le oferi bani din fondul de urgență, deoarece acesta este strict reglementat.

”Nu m-am văzut cu niciun primar și bani nu pot să dau pentru că banii din fondul de rezervă au un regim foarte clar”, a spus Marcel Ciolacu.

Acuzațiile lui Robert Sighiartău

Robert Sighiartău a precizat, într-o intervenție la B1, că săptămânal se negociază cu primarii PNL pentru a trece în barca PSD.

„Noi suntem în alianță la guvernare cu un partid care nu ne respectă. PSD nu respectă PNL, indirect nu îl respectă nici pe Nicolae Ciucă pentru că vedem săptămânal primari care sunt intimidați, care sunt dispuși sau aduși să vorbească cu Marcel Ciolacu, să negocieze pentru a face o trecere de la PNL la PSD.

E foarte clar faptul că Marcel Ciolacu se pregătește să fie candidatul PSD la prezidențiale și are nevoie de un PNL foarte slăbit să intre în turul doi cu George Simion și să câștige prezidențialele.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor