logo
RNTV Live

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD anunță o redimensionare a impozitelor

marcel_ciolacu
Theo Tănăsescu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă o „redimensionare” a impozitelor, „dar asta nu înseamnă că mărim taxele”. El pledează în continuare pentru introducerea impozitului progresiv: „Ne minţim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”.

„Sunt mai multe măsuri fiscale pe care trebuie să le prezentăm până pe 1 iunie. Codul Fiscal trebuie modificat cu şase luni înainte ca viitorul buget de stat. Rămân la părerea că în zona preţurilor la energie ar fi trebuit venit cu reglementare şi ar fi avut efecte imediate. Compensarea, după cum vedem, a creat un decalaj până se văd efectele. Dacă am fi venit cu o reglementare, efectele ar fi fost de a doua zi şi poate nu am fi ajuns la această inflaţie”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că trebuie făcută o analiză până pe 1 iunie. 

„S-a îmbunătăţit colectarea şi noul şef al ANAF chiar a luat o perspectivă bună. Există şi o redimensionare şi o reaşezare a impozitelor, astfel încât să avem o colectare mai bună, dar asta nu înseamnă că mărim taxele”, adaugă liderul PSD.

Mai multe informații aici.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor