logo
RNTV Live

Ploieşti: Începe maratonul vaccinarii

maratonul vaccinarii
Mihai Constantinescu

De astăzi se dă startul maratonului vaccinari la Ploieşti. Cei care vor să se imunizeze au timp de astăzi ora 14.00 până duminică, 16 mai, ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană, programul activității derulându-se non-stop. Maratonul se desfăşoara în cadrul campaniei de vaccinare organizată sub motto-ul ”Start către o viață normală”,Pentru a fi respectate prevederile legale privind deplasarea pe timpul nopții, cetățenii care doresc să meargă să se vaccineze după ora 22.00,  pot descărca modelul declarației pe proprie răspundere accesând linkul: https://www.politiaromana.ro/files/pages_files/Model-de-declaratie-pe-proprie-raspundere.pdf .

“Maratonul Vaccinării”  permite celor care doresc să se vaccineze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/delta-din-prahova/

Pentru mai multe ştiri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor