logo
RNTV Live

Maratonul vaccinarii anti-COVID-19 nu a avut succes la UPG Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Maratonul vaccinarii anti-COVID-19 nu a avut succes la UPG Prahova.

Maratonul vaccinarii anti-COVID-19, inceput miercuri în campusul Universităţii Petrol şi Gaze (UPG) Ploieşti a cam fost ocolit de studenti. Chiar daca organizarea a fost impecabila, numarul tinerilor care au trecut pragul pentru a se imuniza a fost unul neasteptat de mic. Asta nu inseamna ca nu a meritat osteneala. Constiinciosi, pe scaunele din sala de asteptare s-au asezat cadrele didactice, personalului auxiliar şi TESA al unităţii de învăţământ.

Inca de la primele ore ale diminetii, in campusul universitar de la UPG Ploiesti, a fost deschis centrul de vaccinare. Dedicat studentilor, in special, acesta nu s-a bucurat de o prea mare prezenta a acestei categorii. Multi dintre tineri au venit sa isi administreze serurile de la Pfizer şi Johnson, dis de dimineata, inaintea cursurilor online.

Fruntaşi la imunizare nu au fost nici pe departe studentii, ci cadrele didactie si angajatii unitatii de invatamant.

La nivelul UPG Ploieşti, peste 73% din personalul didactic şi auxiliar este vaccinat, iar în rândul personalului TESA, procentul este de aproape 59%.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/investitie-de-aproape-3…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor