logo
RNTV Live

Studioul Ploiesti Tv s-a transformat din nou in sala de clasa/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Studioul Ploiesti Tv s-a transformat din nou in sala de clasa

In plina vacanta de vara, studioul Ploiesti Tv s-a transformat din nou in sala de clasa. Elevii unei scoli din Ploiesti au ales sa descopere tainele teleziviunii. Au lasat deoparte cartile si caietele si au trecut direct in fata camerelor de luat vederi. Nu este singura experienta de acest gen, micii jurnalisti sunt intr-o continua aventura toata vara.

Studioul Ploiesti Tv s-a transformat din nou in sala de clasa

Asa a inceput lectia mai putin obisnuita pentru copiii de la ALMO, o lectie pe care nu o vor uita prea curand, mai ales ca multi dintre ei nu au mai fost niciodata intr-un studio de televiziune.

Profesorii spun ca astfel de activitati sunt benefice mai ales ca elevii au sansa sa invete prin descoperire tot ceea ce se intampla in jurul lor si in felul acesta pot decide de la o varsta frageda ce meserie vor alege in viitor.

Acesta este si motivul pentru care cei mici vor merge in periaoada urmatoare si la alte institutii pentru a descoperi noi meserii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor