logo
RNTV Live

Mama unei adolescente din Prahova cere ajutor pentru a-și găsi fiica dispărută

WhatsApp Image 2022-08-20 at 07.39.47
Mihai Constantinescu

Mama unei adolescente din Prahova cere ajutor pentru a-și găsi fiica dispărută

La data de 19 august a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, fiica sa, LEPUȘ ALEXANDRA GABRIELA, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: greutate aproximativ 50 de kg, înălțime 1,60 metri, ochi verzi, parul tuns scurt până la umeri, brunet, iar ca semne particulare sunt cicatricile de la degetele mari ale ambelor mâini, survenite în urma unor arsuri.

La momentul plecării aceasta purta tricou cu mânecă scurtă de culoare alb cu inscripții pe piept de culoare negru, pantaloni din blug scurți de culoare negru, adidași de culoare albi și rucsac de culoare negru-verde.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor