logo
RNTV Live

Mama gemenilor morţi, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Mama gemenilor morţi, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

Mama gemenilor care au decedat, în luna august a anului trecut, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă. La acest moment dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Ploieşti.

Datele anchetatorilor arată că în acea zi, încă de la orele 17.30, mama gemenilor a deschis larg fereastra dormitorului apartamentului în care locuia, fără să îi pese că în camera se joacă cei doi copii. Mai mult, i-a lăsat nesupravegheaţi pe minorii gemeni în vârstă de doi ani şi o lună. Acela a şi fost momentul în care aceştia s-au urcat pe pervazul exterior al ferestrei, s-au dezechilibrat şi au căzut de la etajul zece, direct pe caldarâm.

În luna februarie, Judecătoria Ploieşti a admis actiunea introdusă de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Prahova care a solicitat în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a femeii care mai are un băieţel în vârstă de circa şase ani. Astfel, instanta a dispus decăderea in totalitate din exercitiul drepturilor părinteşti, iar de băiat se va ocupa tatăl sau. Cei doi copii gemeni au cazut de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiul Ploiesti in seara zilei de 11 august 2021. Ei au cazut pe trotuar si, desi paramedicii au incercat sa-i resusciteze, au decedat. Primele informatii indicau ca, in momentul producerii accidentului, mama copiilor se afla in alta camera.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor