logo
RNTV Live

Mama gemenilor căzuți de la etajul 10 la Ploiești, condamnată!

BBFNrJ7lft1_3O
Ștefan Petre

Mama gemenilor care au murit în luna august a anului 2021, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, a fost condamnată definitiv, joi, la trei ani de închisoare cu executare.

Tragedia s-a petrecut pe 11 august 2021, în jurul orei 20:40, pe Bulevardul Republicii. Trecătorii au sunat la 112, după ce doi copii au căzut pe asfalt, pe rând, de la etajul 10 al unui bloc-turn. Deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, cei doi frați au decedat.

Femeia consumase droguri și chiar făcea o transmisiune live pe Facebook, în timp ce copiii ei zăceau morți pe asfalt. De altfel, pe fundalul înregistrării au putut fi auzite sunetele sirenelor de la autospecialele sosite la faţa locului, se arată în rechizitoriu.

Pe 29 septembrie 2022, Judecătoria Ploieşti a condamnat-o pe femeie la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de cinci ani, pe lângă alte pedepse precum decăderea din drepturile părintești.

La data de 18 august 2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11 august 2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, a transmis, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, citat de Agerpres.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor