logo
RNTV Live

Apar detalii șocante în cazul gemenilor din Ploiesti, cazuti de la etajul 10/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Apar detalii șocante în cazul gemenilor din Ploiesti, cazuti de la etajul 10

Detalii socante apar in cazul celor gemenilor din Ploiesti, cazuti de la etajul 10 al unui bloc din Ploiest. Andreea Vizu, mama copiilor ar fi fost drogata in seara in care s-a produs nenorocirea! Cel putin asta arata raportul medicilor legisti.

Apar detalii șocante în cazul gemenilor din Ploiesti, cazuti de la etajul 10

Potrivit raportului intocmit de medicii legisti, dupa ce in seara tragediei Andreea Vizu, mama gemenilor a fost internata la psihiatrie, s-a stabilit ca femeia consumase substante interzise. Vorbim despre mefedrona. În combinatie cu o alta substanta psihoactiva, rezultata in urma unui amestec de material vegetal care imita efectul tetrahidrocanabinulului. Asa a fost posibil ca cei doi copii in varsta de doi ani și trei luni, băiat și fetiță, sa fie lăsați nesupravegheați o lungă perioadă de timp.

Vecinii care i-au văzut pe micuț la geam au semnalat situația la 112 iar autoritățile au intervenit abia la al doilea apel al unuia dintre martorii, care anunța deja că unul dintre copii a căzut, iar al doilea abia se mai ținea de un pervaz.

Andreea Vizu a fost condamnată recent la trei ani de închisoare cu suspendare, printr-o decizie a Judecătoriei Ploiești. Tânăra a fost găsită vinovată pentru ucidere din culpă. Cu ceva timp înaintea sentintei femeia a fost decăzut si din drepturile părintești în ceea ce privește cel de-al treilea copil, un băiat în vârsta de sase ani la acest moment. Nenorocirea in urma careia gemenii si-au pierdut viata s-a petrecut pe 11 august, anul trecut.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor