logo
RNTV Live

Mai multe abonamente gratuite pentru pensionari/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Mai multe abonamente gratuite pentru pensionari.

Numărul persoanelor vârstnice care beneficiază de transport gratuit în Ploiești a crescut semnificativ în ultimul an. Practic, vorbim de o creștere cu aproximativ 20%  mai mare decât în anul 2020. Acest lucru se datorează majorării plafonului maxim al pensiei la 2500 lei până la care pensionarii beneficiază de gratuitate pentru transportul în comun cu mijloacele TCE Ploiești.

Numărul persoanelor vârstnice care beneficiază de transport gratuit în Ploiești a crescut semnificativ în ultimul an cu aproximativ 20% față de anul 2020. Acest lucru se datorează majorării plafonului maxim al pensiei până la care pensionari pot beneficia de gratuitate pentru transportul în comun cu mijloacele TCE Ploiești de la 2.200 de lei, la 2.500 de lei.

În anul 2020, de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Ploiești beneficiau 20.300 de pensionari, în timp ce în prezent, în urma majorării plafonului, beneciază 24.400 de persoane vârstnice.

Iar acest lucru se reflectă și la nivelul bugetului societății Transport Călători Express.

Hotărârea de Consiliu Local care prevede ca plafonul maxim până la care pensionarii beneficiază de gratuitate pentru transportul în comun cu mijloacele TCE Ploiești să fie 2.500 de lei a intrat în vigoare începând cu data de 1 iulie 2021.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/adolecente-disparute/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor