logo
RNTV Live

Incident serios în cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Incident serios în cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Ploiești. Un bărbat nervos că nu a primit informații despre fratele său, care este în stare gravă internat la Terapie Intensivă, a lovit cu piciorul ușa de acces de la Primiri Urgențe. Dar nu s-a oprit aici. A spart și geamul de protecția al biroului de triaj. Polițiștii au ajuns imediat la fata locului.

Alerta a fost data chiar de personalul medical, surprins de reacția bărbatului, aparținător al unui bolnav de Covid 19, aflat în Terapie intensiva. Desi medicii au încercat sa ii explica care este situația, omul de 42 de ani nu a vrut să le dea ascultare. Convins ca informațiile primite nu sunt cele reale a avut o ieșire nervoasa. La început s-a îndreptat inspre ușa de acces de la UPU pe care a lovit-o cu piciorul. Apoi la scurt timp a mers către biroul de triaj,unde a lovit puternic geamul de protectie, in spatele căruia se aflau angajați ai spitalului.

Bărbatul a fost dus de polițiști la secție, audiat, amendat și, în plus, este cercetat penal pentru distrugere.  A fost sanctionat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploiești sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/11-descinderi-inclusiv-in…/

Pentru mai multe ştiri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor