logo
RNTV Live

Mai e un pas! Petrolul învinge clar la Bradu și pregătește promovarea la Ploiești!

petrolul la bradu
Ciprian Radu

Petrolul învinge clar la Bradu

Învinși în etapa trecută, pentru prima dată, într-un meci oficial, de la momentul “Noul Petrolul”, lupii și-au recăpătat instinctul la Bradu, în Argeș.

Alt joc, dar și alt adversar. Deloc mediocru însă, mai degrabă preocupat de joc și cu o medie de vârstă destul de mică.

De altfel, prima mare ocazie a meciului le-a aparținut argeșenilor. O incursiune în mare viteză a lui Trașcă a pus pe picior greșit apărarea lupilor. Pasa acestuia l-a lăsat singur cu portarul pe Preda, însă Bolboașă s-a poziționat corect și a reușit să respingă cu piciorul.

Cu toate acestea, pe terenul sintetic de la Bradu înconjurat pe trei laturi de tribune în care ar încăpea apropape toți locuitorii comunei, galben-albaștrii s-au descurcat bine.

Au deschis scorul repede, după o fază de toată frumusețea: Ciocâlteu a deviat magistral, cu exteriorul, către Saim, juniorul Petrolului a centrat perfect în fața porții, iar Păun a reluat, inteligent, în plasă, șutul său prinzând portarul advers “în mișcare”.

Frumos fost și golul al al doilea al lupilor, realizat în proporție de 99 la sută de Păun. Vârful stânga a driblat doi adversari în careu și a șutat violent, din unghi mic. Mingea nu a trecut de barajul apărării adverse masate la colțul scurt, însă Arnăutu, pe fază, a trimis-o în poartă.

Gazdele au redus din handicap destul de repede, prin Preda, dar, la cum a curs jocul, impresia pregnantă a fost că Petrolul controlează ostilitățile.

Ploieștenii au mers pe jocul ofensiv și în repriza secundă. În primul sfert de oră, lupii au avut trei ocazii mari, între care un șut violent, în bară, trimis de Ciocâlteu.

Lucrurile s-au liniștit pe terenul de la Bradu după ce Petrolul a marcat și golul al treilea. A fost o reușită specială a lui Georgian Păun, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, cu un șut care a ocolit zidul, la semiînălțime, la care portarul Oprican nu a avut replică.

Ploieștenii au avut timp și de golul al patrulea. Imediat după ce gazdele au trimis în bară prin Preda, Nini Popescu a reușit să înscrie, la câteva minute de la intrarea pe teren.

1-4 la Bradu și, în etapa viitoare, pe stadionul Ilie Oană, sâmbătă, de la ora 14.00, Petrolul poate pregăti serbarea promovării.

Lupii mai au nevoie doar de cele trei puncte ale meciului cu CS Mioveni II și sunt în liga secundă, cu două etape înainte de final!

CS Atletic Bradu – FC Petrolul Ploieşti 1-4 (1-2)

Marcatori: Preda (38)/Păun (22, 72), Arnăutu (36), N. Popescu (88).

CS Atletic: Oprican (cpt) – Sucală, Din, Şerban, Fl. Achim – Paraschiv – Fundătureanu, Golban, Tănase, Traşcă – Preda. Antrenor: Ovidiu Tică.

FC Petrolul: Bolboaşă – Antoche, Ichim, Olaru – Saim Tudor (77 Catană), Chindriş (cpt), Cârjan (70 Prunescu), Velisar – Ciocâlteu (61 Lambru), Arnăutu, Păun (80 N. Popescu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Au arbitrat: Lucian Ţiţii (Sibiu) – Alexandru Vişan (Galaţi) şi Bogdan Vasile (Sibiu).

Observatori: Ştefan Poenaru (Botoşani) şi Liviu Coloj (Filiaşi).

Foto: fcpetrolul.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor