logo
RNTV Live

Mai avem o problemă în Ploiești! Gafă a administrației locale în privința relantisoarelor?

relantisoare3
Ciprian Radu

Gafă a administrației locale în privința relantisoarelor

Montarea relantisoarelor în zonele care prezintă pericol crescut pentru pietoni este în impas. 

Conform Telegrama, viceprimarul Cristian Ganea a declarat că activitatea este blocată.

Operatorul a anunţat autorităţile că refuză să presteze acest serviciu, pe motiv că a fost prevăzut să se deruleze o singură dată conform contractului în vigoare.

În iarnă, demontarea relantisoarelor s-a făcut pe baza unei sponsorizări. 

Ganea sugerează că, în cazul în care nu se găseşte din nou o variantă de sponsorizare, relantisoarele nu mai pot fi amplasate pe străzi.

“Operatorul contractat pentru acest tip de servicii, în fapt o asociere între două firme, Industrie Mică şi Vesta, nu doreşte să mai monteze aceste relantisoare. Încă nu am primit nimic în scris în acest sens. Motivul este că, în momentul licitaţiei, această activitate a fost prevăzută o singură dată. Neglijenţa cu care au fost făcute caietul de sarcini şi contractul, de către compartimentul de specialitate al Primăriei duce la aceste obstacole. De altfel, în timpul procedurii de selecţie, în momentul clarificărilor, reprezentanţii acestor firme au pus întrebări legate de acest lucru”, a declarat, marţi, viceprimarul Cristian Ganea.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor