logo
RNTV Live

Magdalena Trofin a fost destituită din funcția de viceprimar al Ploieștiului/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Magdalena Trofin a fost destituită din funcția de viceprimar al Ploieștiului prin votul Consiliului Local. Motivul a fost că aceasta nu și-a îndeplinit atribuțiile și a hărțuit un angajat din subordine. Pe lista inițiatorilor acestei hotărâri s-au aflat și colegii acesteia din USR . 

Magdalena Trofin a fost destituită din funcția de viceprimar al Ploieștiului

Magdalena Trofin nu mai este viceprimar al municipiului Ploiești. Decizia a fost luată în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești. În dezbatere a intrat un proiect de hotărâre inițiat de consilierii PNL și trei colegi ai Magdalenei Trofin.

 Potrivit proiectului de hotărâre, inițiatorii i-au reproșat că nu și-a îndeplinit atribuțiile și a hărțuit un angajat din subordine, acestea fiind motivele care au stat la baza destituirii.

Așa cum era de așteptat, proiectul a creat o oarecare stare de tensiune în timpul ședinței. Magdalena Trofin a fost susținută de către colegul său Mihai Tonsciuc și de către primarul Andrei Volosevici. 

Gheorghe Sârbu, consilier local PNL, le-a reproșat colegilor din USR faptul că aceștia nu pot fi în același timp atât  în opoziție, cât și la putere.

Viceprimarul Daniel Nicodim a susținut că proiectul de Hotărâre a fost inițiat în urma scandalului din interiorul USR.

În timpul dezbaterii proiectului de Hotărâre, Magdalena Trofin a susținut că motivul destituirii reprezintă doar o răzbunare meschină.

La finalul dezbaterilor, destituirea Magdalenei Trofin din funcția de viceprimar  a fost aprobată cu 22 de voturi PENTRU, trei voturi ÎMPOTRIVĂ și o ABȚINERE, iar doi consilieri,ai Prahova în Acțiune, nu au participat la vot.

Potrivit zvonurilor din mediul politic, cel mai probabil locul Magdalenei Trofin va fi ocupat de colega sa de partid, Anca Popa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor