logo
RNTV Live

Maeștrii acrobațiilor din România le-au arâtat copiilor cum e să fi pilot în avans de Ziua Copilului

aeroclubul-romaniei-avioane-george-rotaru-eroul-zilei-685513
Constantin Corina

Aerodromurile din ţară şi-au deschis porţile pentru micii pasionaţi de aviaţie. Maeştrii acrobaţiilor din România le-au oferit celor mici șansa de a lua parte la acrobațiilor lor în avans de Ziua Copilului.

Când n-au stat cu ochii lipiţi de cer, cei mici au aflat cum decurge o zi din viaţa unui pilot. Acestia s-au pozat în elicoptere, chiar și în baloane cu aer cald.

Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans şi la Aeroclubul din Baia Mare. Pasionaţii de zbor au putut urmări planoare, avioane ultrauşoare şi au învăţat cum se manevrează acestea. Băiețelul Riccardo, la nici 8 ani, se vede deja la manşă, relatează Observator. 

Când o să fiu mare o să conduc un avion şi o să zbor şi la Turcia şi unde vreau şi apoi mă duc înapoi la Baia Mare la aeroport. – Riccardo

Am deschis porţile în toate aerocluburile din ţară pentru că vrem ca lumea să cunoască activitatea noastră şi, mai ales, tinerii să vina să învete să zboare gratuit la Aeroclubul României şi să facă performanţă, spune George Rotaru, şeful Aeroclubului României.

Sursa: observator.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor