logo
RNTV Live

LUPTA UNEI MAME PENTRU SUPRAVIEȚUIRE

Daniel

Ionela, o mama de 39 de ani, diagnosticata cu cancer mamar in metastaza, cere cu disperare ajutor. Boala nemiloasa a pus stapanire pe corpul sau, dar nu renunta la lupta pentru supravietuire. Isi doreste sa traiasca, pentru a-si creste copiii: un baiel de trei si o fetita de sase ani! Cel mic are probleme grave de sanatate, iar copila deficienta de vorbire. Drama familiei este imensa, caci in urma cu 9 luni a mai pierdut o fetita de 12 ani. Se agata cu disperare de fiecare faramana de speranta, insa singura nu poate! Are nevoie de ajutorul nostru. Oameni cu suflet mare, care sa o sprijine financiar. O interventie in Turcia i-ar mai putea reda femeii cativa ani din viata. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional!

Destinul i-a fagaduit un parcurs greu in viata, Ionelei Stefan, din comuna prahoveana Magurele. In urma cu noua luni femeii de 39 de ani i-a murit o fetita de 12 ani, grav bolnava. I-au mai ramas un baietel de trei ANI, si o alta fetita de 6 ani. Puiul de om are intarziere in dezvoltare, un rinichi scos si alte cateva diagnostice. Cea mica disfunctionalitati in vorbire si peste toate, boala femeii, care ii macina corpul zi de zi.

Asa ca pentru tanara a inceput o cursa contracronometru, pentru a incerca macar sa stagneze evolutia cancerului.

De fiecare farama de speranta se agata si familia femeii. Drumuri nesfarsite la medici, investigatii peste investigatii si   in cele din urma speranta la Dumnezeu.

O mama grav bolnava, care abia se mai tine pe picioare, ii este alaturi mereu fiicei sale. Face atat cat poate, pentru a-si salva copilul din ghiarele mortii.

Ionela si familia nu si-au pierdut insa speranta. Isi pun increderea in oamenii de bine, care pot sa o sprijine cu orice ajutor in bani. In felul acesta poate spera la tratamentul in Turcia, despre care cere referinte in aceasta perioada. Se pot face donatii in contul deschis pe numele sau: Ionela Stefan, IBAN RO34BTRLRONCRT0334333601.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor