logo
RNTV Live

Elevii au revenit în bănci fără teste/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Elevii au revenit în bănci fără teste! Şi începutul şcolii pentru elevii din ciclul primar, aduce cu el nemulţumiri. Cel puţin Federaţia Părinţilor a făcut sămbăta un ultim apel, prin care a cerut să se facă şcoala online săptămâna aceasta, ultima din semestrul întâi. Ministrul Educaţiei spune că orele nu încep în condiţii de siguranţă pentru ciclul primar din cauza lipsei testelor de salivă. Chiar şi aşa, micuţii au revenit bucuroşi în bănci, gata să parcurgă un nou an plin de realizări şi lucruri noi învăţate.

Rata de vaccinare în rândul elevilor a ajuns la aproape 40 la sută. În rândul personalului este de 70%- Există peste 2.000 de şcoli în care toţi angajaţii au fost imunizaţi.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu a precizat ca, în prima săptămână după sărbători, din 1,5 milioane de teste, câte au fost folosite, există deja 73 de cazuri confirmate inclusiv prin teste PCR, in conditiile in care, in primele două săptămâni de testare a elevilor, doar 111 rezultate au fost confirmate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-a-murit-in-accident/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-ucis-un-om-si-s-au-laudat-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor