logo
RNTV Live

Lupii, lei după pauză!

oficiali
Cristian Anghelescu

După ce, în meciul tur, Petrolul s-a impus pe “Ilie Oană” cu un scor usturător, 7-0, astăzi, la Urlați, elevii noului antrenor al gazdelor, Nicolae Nuță, aveau drept principal scop să nu se facă de râs încă odată! “Să jucăm un fotbal curat, să nu ne accidentăm și acum… fie ce-o fi!“ spunea atacantul gazdelor, Dragoș Chelba, înainte de joc. Iar meciul putea să înceapă!

2 - Copy 1 - CopyPrima fază periculoasă de gol a meciului a avut loc în minutul 15 atunci când, după un corner executat de Păun, fundașii centrali ai oaspeților au avut, în două secunde, șansa deschiderii scorului, atât Chiriță cât și Prunescu ratând uluitor din careul mic (foto 1 și 2)

După alte patru minute, încercând parcă să intre cu mingea în poartă, Păun a driblat până la 7-8 metri dar a fost deposedat în utimul moment! Iar Nini Popescu (21) a executat cu putere o lovitură liberă de la circa 30 de metri dar insuficient pentru ca balonul să-l surprindă pe portarul Marin!

În minutul 30, după o centrare de calitate venită din flancul drept de la Popescu, insistentul Butufei a plasat mingea, cu capul, lângă bara dreaptă dar goal-keeperul gazdelor a respins, miraculos, în corner!

Ploieștenii au atacat continuu, având și vântul aliat, dar prea multele șanse de a deschide scorul s-au năruit fie din cauza pripelii fie din prea mult zel în dirijarea baloanele până în apropierea porții gazdelor!

Nemulțumit de randamentul lui I. Dumitrescu, antrenorul Grigore nu a mai așteptat pauza și l-a schimbat cu D. Gheorghe (39), extrema stângă având o șansă bună de a înscrie după câteva secunde, curmată de agilitatea aceluiași Marin.

Cu un minut înaintea finalului de repriză, Păun a reușit să marcheze dar reușita acestuia a fost anulată pentru poziția de ofsaid în care se afla! A fost scorul primului mitan, oricum prea puțin față de ce arată echipa la Ploiești…

Repriza secundă a debutat cu o nouă provocare pentru atac venită de la coach-ul Petrolului: Vintilă l-a înlocuit pe Butufei și astfel existau toate șansele ca “lupii” să arate mai multă vivacitate!

Deschiderea scorului a venit la 7 minute după reluare, STĂNESCU reluând imperial, cu capul, un balon centrat impecabil de către Păun, din flancul drept: 0-1!

În minutul 62, singur la 2 metri de… 0-2, Vintilă a ratat ireal dar amărăciunea a fost estompată imediat de către același STĂNESCU, atacantul reușind din apropiere golul care a mai liniștit nerăbdătorii fani ai oaspeților prezenți în număr mare și la Urlați: 0-2!

Având șansa să-și repare greșeala din minutul 62, VINTILĂ (65) a reușit să fructifice centrarea lui Popescu, mingea plasată cu capul intrând în plasă cu toată opoziția lui Marin: 0-3! Iar N. POPESCU a marcat și cel de-al patrulea gol la capătul unei curse finalizată cu un șut care l-a păcălit pe portarul gazdelor, neatent la această fază: 0-4!

Meciul a fost urmărit, ca de fiecare dată, și de către reprezentantul noilor investitori, semnalele vizând semnarea actelor oficiale indicând o dată apropiată zilelor de sărbătoare ce urmează. Acesta a fost zărit în tribuna de la Urlați în imediata vecinătate a seniorului Mircea Dridea și a președintelui Cristi Vlad. (foto)

Casetă

Unirea Urlați – Petrolul Ploiești 0-4 (0-0)

Stadion: “Parcul Belu” Urlați. Spectatori: circa 1000. Marcatori: Stănescu (52, 63), Vintilă (65), Popescu (73).

Unirea Urlați: Marin – Condrea, Ghiță, Bălașa, Ilie (76 Petrea) – Moise, Șandru, Iancu (85 Bărbuceanu), Gheorghe (58 Bârsan) – Chelba, Bobeică. Antrenor: Nicolae Nuță.

Petrolul Ploiești: Marinică – Catană, Chiriță (76 Alecsandru), Prunescu, Velisar – Butufei (46 Vintilă) – N. Popescu, Cl. Tudor (cpt), Păun, I. Dumitrescu (39 D. Gheorghe) – Stănescu (79 Nițescu). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonașe galbene:

Au arbitrat: Ionuț Neagu (Poienarii Apostoli) – Mihai Vizitiu și Luis Oprescu (ambii din Ploiești).

Observator AJF: Stelian Achimescu (Ploiești)

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor