logo
RNTV Live

“Lupii” au făcut legea la Blejoi!

FOTBAL:CS BLEJOI-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 4 (30.08.2016)
Cristian Anghelescu

Căldură sufocantă, astăzi, la ora meciului dintre CS Blejoi și Petrolul, cele peste 32 de grade din termometre resimțindu-se din plin la nivelul gazonului. Nu și în jurul terenului, acolo unde suporterii Petrolului au făcut o altă demonstrație de forță, fumigenele galben-albastre și petardele creând atmosfera nepereche cu care fotbaliștii sunt obișnuiți.

Prima mare ocazie de gol a aparținut ploieștenilor, Puchea (10) șutând fără preluare, de la circa 25 de metri, insuficient de plasat pentru a-l surprinde pe A. Gheorghe. Același fotbalist împrumutat de la Petrolistul a șutat trei minute mai târziu, bara de sus opunându-se deschiderii scorului!

În minutul 16, după o centrare perfectă a lui Ruptureanu, fundașul central Micu – celălalt jucător împrumutat de la Boldești – a gafat inxplicabil iar Ivan, singur-singurel la 9 metri, a șutat plasat… dar pe lângă bara stângă! Imensă ocazie pentru gazde! O altă ocazie pentru vârful Blejoiului s-a produs în minutul 33, balonul plasat cu capul după centrarea lui Stanca trecând puțin peste poartă!

În minutul 36, la o acțiune solitară în flancul drept, Olaru a trecut în viteză de Stanca și a șutat la colțul lung fără a reuși să-l păcălească pe portarul

În minutul 37, la un balon controlat în banda dreapa de către Catană, portarul A. Gheorghe a intervenit haotic, în propriul careu, iar arbitrul Nuțu a acordat penalti, lovitura fiind transformată de către CL. TUDOR: 0-1!

Galeria Petrolului Ploiesti cu fumigene si fluturand steaguri in peluza
Galeria Petrolului Ploiesti cu fumigene si fluturand steaguri in peluza

Mitanul secund a debutat cu golul al doilea al Petrolului: Olaru a reușit să centreze, la colțul scurt, iar NAE (47), cu călcâiul, l-a păcălit pe goal-keeperul gazdelor: 0-2!

După patru minute, la o pasă perfectă a lui Butufei pentru I. DUMITRESCU, ultimul a făcut o cursă de 25 de metri și a șutat la colțul lung: 0-3!

În minutul 66, la o altă centrare din flancul drept reușită de agilul I. Dumitrescu, Vintilă a reluat din careul mic dar… peste poartă! După încă un minut, noua achiziție a Petrolului, Prunescu – intrat de câteva minute – a reluat mingea cu capul, în bara dreaptă!

Iar în minutul 75, descătușați, “lupii” au trecut pe lângă golul patru, balonul centrat de către același Dumitrescu fiind trimis peste bară, dintr-o poziție excelentă!

Rezultatul final i-a mulțumit pe iubitorii fotbalului din Ploiești, echipa “lupilor” trecând pe primul loc, cel puțin până sâmbătă!

Casetă

CS Blejoi – Petrolul Ploiești 0-3 (0-1)

Stadion: CS Blejoi. Spectatori: circa 2000. Marcatori: Cl. Tudor (37, penalti), Nae (47), I. Dumitrescu (51)

CS Blejoi: A. Gheorghe – Cl. Stoica (77 Sterie), V. Iordache, Filip, Stanca – Ir. Dumitru (cpt), Enciu (46 Rudaru) – Ruptureanu, Lambru (46 V. Badea), Cr. Vasile – M. Ivan (68 Moruz). Antrenor: Răzvan Vlad.

Petrolul: Marinică – Olaru, Crăciun (64 Prunescu), M. Micu, R. Catană (79 Velisar) – Puchea – Cl Tudor (cpt), Butufei, Dr. Gheorghe (68 Nițescu), I. Dumitrescu – Nae (55 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

Au arbitrat: Robert Nuțu – Mihai Pandelea și Bogdan Ciocoiu (toți din Ploiești)

Cartonașe galbene: Cr. Vasile (30)/ Butufei (26), Olaru (49)

Observatori AJF: George Negoițescu (Ploiești) și Teodor Negoiță (Măgurele)

sursa foto: sportpictures.eu

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor