logo
RNTV Live

Cupa României la handbal feminin a revenit marii favorite

HANDBAL FEMININ:SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA-CSM BUCURESTI, CUPA ROMANIEI  (20.05.2017)
Cristian Anghelescu

CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin, după ce a învins-o în finală pe SCM Craiova cu 33-21 (18-11), în Sala Olimpia din Ploiești.

Echipa bucureșteană a câștigat trofeul pentru al doilea an la rând și a reușit al doilea event consecutiv.

Finala a fost precedată de o ceremonie prin care CSM s-a despărțit de jucătoarele Cristina Vărzaru (retrasă din activitate), Carmen Martin, Linnea Torstensson, Cristina Nan, Simone Boehme și de antrenorul Per Johansson. Aceștia au primit buchete de flori și plachete din partea lui Andrei Luca, team managerul echipei.

SCM Craiova, care va juca în sezonul viitor al cupelor europene, a reușit în această stagiune cele mai bune performanțe din istoria clubului, locul 4 în Liga Națională și finala Cupei României.

Leonard Doroftei alaturi de premiantele turneului dupa meciul de handbal feminin dintre SCM Universitatea Craiova si CSM Bucuresti, din cadrul finalei Cupei Romaniei, disputat sambata 20 mai 2017 in Sala Olimpia din Ploiesti. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Medaliile au fost înmânate finalistelor de fosta mare jucătoare Steluța Luca, vicepreședinta Federației Române de Handbal, trofeul fiind acordat finalistei de antrenoarea federală Nicoleta Alexandrescu (l-a primit căpitanul Dana Băbeanu), în timp ce președintele FRH, Alexandru Dedu, a oferit trofeul învingătoarei Oanei Manea, căpitanul formației CSM București.

În finala mică, CSM Bistrița a învins-o pe CSM Unirea Slobozia cu scorul de 32-31.

Cea mai bună jucătoare a turneului Final Four de la Ploiești a fost desemnată Isabelle Gullden (CSM București), Oana Chirilă (CSM Bistrița) a primit trofeul de golgheteră, iar Yulyia Dumanska (SCM Craiova) a luat trofeul pentru cel mai bun portar, toate fiind premiate de fostul campion mondial la box,a Leonard Doroftei.

sursa foto: sportpictures

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor