logo
RNTV Live

ITM Prahova: Avertisment pentru prahovenii care vor munci în Germania/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Inspectoratul  Teritorial  de   Muncă   Prahova   aduce  în   atentia  cetățenilor    prahoveni    care intenționează să lucreze in acest an, în Republica Federală Germania, o serie de informatii cu privire  la munca  sezonieră  în această  țară. Menționăm    faptul  că Ministerul  Alimentației, Agriculturii și Pădurilor din Bavaria a realizat un film de informare, cu subtitrare în limba română, destinat lucrătorilor sezonieri. În conținutul acestuia sunt descrise noile condiții de muncă și de cazare, cu respectarea restricțiilor în vigoare, precum și noile procedură introduse în acest context.

Filmul poate fi accesat la adresa https://www.youtube.com /watch?v=0DeVBKeR3vY.

Totodată, pe site-ul lnspecției Muncli la secțiunea Noutăți, sub titlul   „Munca sezonieră în Germania” se află o serie de informatii prvind drepturile și condițiile-cadru pentru lucrătorii sezonieri din agricultură începând cu 1 ianuarie 2021, în ceea ce priveşte securitatea și sănătatea în muncă și cerințele legate de virusul corona, precum și lista agenților de plasare forță de muncă în străinătate, inregistrați la inspectoratele teritoriale de muncă.

De asemenea, accesând link-ul BREXIT – Schimbările importante în relația cu UK la finalizarea perioadei de tranziție (31 decembrie 2020) ! de pe prlma pagină a site-ului ITM Prahova, veți găsi  alte materiale informative care au ca scop creşterea nivelului de informare a cetățenilor români care    doresc  să muncească in Regatul   Unit al Marii Britanii în contextul   BREXIT: https:/ /mmuncil.rol j33/index.php/ro/2014-domen îi/afaceri -europene-ăC899i-rela%C8ă9Bii- internaăC8B9Bîonale/6140-schimbarile-inevitabile-in-relatia-cu-uk la-finalizarea-perioadei-de- tranzitie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor