logo
RNTV Live

Locul din Prahova unde se poate cumpăra cel mai bun păstrăv din ţară/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Locul din Prahova unde se poate cumpăra cel mai bun păstrăv din ţară

Românii se pregătesc să întâmpine cum se cuvine sărbătoarea Floriilor. Așa că peștele este la mare căutare în aceste zile. Cei care vor să fie siguri că pun pe masă un preparat de calitate, au ales să se aprovizioneze direct de la păstrăvărie. La Moara Domnească,  în Prahova, peştele este crescut într-un mediu pe care nu îl mai găseşti nicăieri în ţară. 

Locul din Prahova unde se poate cumpăra cel mai bun păstrăv din ţară

La Păstrăvăria Moara Domnească, administrată de Direcția Silvică Prahova, păstrăvul curcubeu este de cea mai bună calitate. Păstrăvii crescuți în semilibertate sunt o sursă excelentă de hrană sănătoasă, în special prin Omega 3 și nutrienți. Cum se apropie Floriile, în aceste zile este activitate intensă în păstrăvărie. Se sortează peștii și se pregătesc pentru vânzare.

Păstrăvii au între 200 și 300 de grame și pot fi achiziționați direct din păstrăvărie, la prețul de 28 de lei/kg. Oricine poate cumpăra peștele de calitate superioară direct de la Moara Domnească, indiferent de cantitatea dorită, în orice zi a săptămânii, de luni până vineri între orele 8:00 și 15:00, iar sâmbăta și duminica – între orele 8:00 și 14:00.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor