logo
RNTV Live

Locul de legendă din Bucegi unde se întâlneau extratereştii? Cea mai veche fotografie este din 1900

sfinx
Mihai Constantinescu

Locul de legendă din Bucegi unde se întâlneau extratereştii? Cea mai veche fotografie este din 1900.

Este unul dintre cele mai populare locuri din ţară despre care, evident, circulă şi multe legende. Printre acestea se numără şi cea potrivit căreia acest loc era prielnic pentru întâlnirile extraterestre, având o capacitate energetică mai însemnată decât în alte regiuni ale ţării.

O altă legendă spune că în acest loc se afla o mină de uraniu părăsită imediat dupa cel de-al doilea război mondial. Locul de legendă se află în Bucegi unde se află Sfinxul, destul de asemănător cu cel egiptean. Este situat la o înălţime de 2216 metri. Are 8 metri înălţime şi 12 metri lăţime.

Cea mai veche fotografie a Sfinxului datează din anul 1900.

Maniera de conturare a acestei forme inedite este una naturală, vântul puternic a sculptat în piatră pe parcursul a milioane de ani.

La un moment dat s-a pus problema ca acest monument natural să fie dinamitat sau chiar mutat în alte locuri intrucat valoarea terenului din aceasta regiune era mai mare decât valoarea spirituală

Din fericire acest lucru nu s-a concretizat şi astăzi este unul dintre cele mai vizitate locuri de către turiştii din ţară cât şi din străinătate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/evenimente-rutiere-cu-tir/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-tata-din-prahova-cere-ajutor…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţio site-ul republikanews.ro

sursa Facebook Prahova Secretă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor