Locuinţele din Câmpina şi Adunaţi, în pericol. Spargeri pe bandă rulantă

spargatori de locuinte prinsi de politisti
ssursa foto Jurnal de Bacau

Locuinţele din Câmpina şi Adunaţi, în pericol. Spargeri pe bandă rulantă. Trei bărbaţi au pus în pericol locuinţele din cele două localităţi, după ce au început să dea spargeri după spargeri. Este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 si 32 de ani care din luna mai au început activitatea infracţională.

Metoda lor de îmbogăâire a dat greş pentru că pe fir au intrat oamenii legii care i-au identificat. Mai mult decât atât, ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat 7 percheziții în județul Prahova, la persoanele bănuite de furt calificat în formă continuată. 3 mandate de aducere au fost puse în executare.

cel mai verde complex reziential

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea completării probatoriului 16.750 de euro, 206.809 de lei, 200 de dolari SUA, articole vestimentare, aparatură digitală, înscrisuri, totodată fiind indisponibilizate și ridicate și 3 autoturisme.
Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 125.000 de euro.

Față de cei trei bărbați a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în vederea probării activității infracționale.

Vezi şi https://republikanews.ro/persoanele-cu-deficiente-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here