logo
RNTV Live

Locuinţe pentru medici, repartizate de CJ Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Locuinţe pentru medici, repartizate de CJ Prahova!

Consiliul Judeţean Prahova repartizează mai multe locuinţe pentru medicii care lucrează în Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acestea sunt locuinţe de serviciu.

În prima etapă au existat trei solicitări și au fost alocate două unităţi locative pentru cadrele de la cea mai mare unitate medicală in județ, însă, între timp unul dintre beneficiari a demisionat. Una dintre solicitări a fost a unui angajat al Consiliului Județean Prahova și a fost respinsă.

Două apartamente au fost repartizate de Comisia de repartizare a locuințelor de serviciu, desemnată de Consiliul Judeţean Prahova. Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Cristian Apostol, preşedintele comisiei de evaluare, au existat trei dosare depuse, însă doar două au fost validate, unul dintre ele, al unui angajat al instituției, fiind respins.

Consiliul Județean Prahova deține în prezent șapte unități locative. Acestea se repartizează în baza unui nou regulament, aprobat recent de Consiliul Județean Prahova. Instituţia a introdus mai multe criterii de evaluare, bazate pe încadrarea solicitantului în categoria personal de specilitate în domeniul deficitar, categorie care uşurează accesul medicilor. Totodată, printre criterii se regăsesc nivelul studiilor, situaţia locativă actuală, starea de sănătate, copii aflaţi în întreţinere, situaţia familiar și venitul net pe membru de familie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nu-vor-da-bani-mai-multi-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-rutiera-in-desfasurare-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor