logo
RNTV Live

Liviu Dragnea, afaceri pe banii statului, în Brazilia, alături de fostul său coleg de trupă rock, Mugurel Gheorghiaş

dragnea
rnews

Investiţii imobiliare în Brazilia, de care a beneficiat chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Noi documente obținute de RISE Project  arată că prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut astfel de investiţii, printre cei care s-au bucurat de ele fiind şi preşedintele social democraţilor .

Încă  din 2010, Liviu Dragnea și-a petrecut vacanțele braziliene într-o luxoasă vilă cumpărată de Gheorghiaș la malul Atlanticului. Vila a fost dotată, spre delectarea președintelui PSD, și cu un teren de tenis profesionist.

Tot în 2010, dar de cealaltă parte a oceanului, Gheorghiaș era deja unul dintre principalii acționari ai Tel Drum, firmă românească aflată pe val datorită contractelor încheiate cu statul.

Însă Tel Drum este deținută prin acţiuni la purtător un fel de “cec în alb“, prin care beneficiarii afacerii se pot ascunde și schimba după voie. Asta înseamnă că proprietarul real este cel care are acțiunile în mână. Liviu Dragnea sau orice alt român poate prelua certificatul de acțiuni de la Gheorghiaș, devenind astfel adevăratul beneficiar al companiei.

Tot în vila somptuoasă de pe malul Atlanticului a stat și Costel Comana, controversatul om de afaceri de pe urma căruia a făcut Dragnea primul milion de euro  și care s-a sinucis în 2015 în toaleta unui avion. Comana a cumpărat și el chiar înainte să se sinucidă un apartament de lux, tot pe malul oceanului, în Brazilia.

citeşte mai multe aici –

https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-fortareata-din-brazilia-2/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor