Lista evenimetelor din Prahova, în luna octombrie. Show de Stand-Up

Traseu Bike Bibi Adventure - Tura pe 2 roți în Telega,
cautam-reporteri-republikanews

Lista evenimetelor din Prahova, în luna octombrie . Show de Stand-Up.

Toamna aceasta județul Prahova este animat de o paleta diversificată de activități și evenimente. Din păcate un nou val pandemic aduce cu sine noi restricții care îngrădesc desfășurarea firească a acestor activități. 
Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești găzduiește, în perioada 8-9 octombrie, cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului-Concurs de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, eveniment organizat de către „Casa de Cultură I.L.Caragiale” a Municipiului Ploiești. Concurenții vor urca pe scenă, vineri, 8 octombrie, începând cu ora 16.00, urmând ca sâmbătă, 9 octombrie, să aibă loc Gala Laureaților. În ambele seri, vor evolua în recital nume consacrate ale muzicii folk: vineri, 8 octombrie: Grupul Harmonic, Victor Socaciu, Alexandra Ușurelu; sâmbătă, 9 octombrie: Grupul Fior, Daniel Iancu, Mircea Vintilă, Andrei Păunescu. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774. Costul unui bilet este de 25 de lei pentru câte o seară, iar pentru ambele seri, de 40 de lei. Pentru elevi, studenți și pensionari, costul unui bilet este de 15 lei pentru câte o seară și de 24 de lei pentru ambele seri.

Traseu Bike – Tura pe 2 roți în TelegaTraseu Bike #5 Bibi Adventure – Tura pe 2 roți în Telega, începând cu ora 10:00, punctul de întâlnire- Telega, parcarea de lângă Băile Sărate – ștrandul vechi. Tarif: 100 lei / persoană (include picnic in pădure, ghidaj, mașină de asistență, bidoane de apă, gustări și apă). Nivel de dificultate: mediu – avansat; Distanță: aprox 40km (diferența de nivel 600m); Durată traseu: 6h; Grup minim: 8 participanți. Opțional puteți opta pentru: Închiriere biciclete și căști de protecție: 70 lei /normale sau 150 lei /electrice (acestea sunt recomandate pentru bicicliștii ce au puțină experiență off-road); Transport din București: 70 lei/persoană (grup 8 persoane). Pentru mai multe detalii legate de traseu și program accesați: https://web.facebook.com/events/1027806677955650?ref=newsfeed 

Show de stand -up


Pe data de 9 octombrie, începând cu ora 20:00, în cadrul Casei d e Cultură a Sindicatelor Ploiești, puteți lua parte la cel mai așteptat show de Stand-Up Comedy. Acest trio hilar, format din Bordea, Cortea și Cirje, ia cu asalt Casa de Cultura a Sindicatelor și o să vă umple de glume!

Pentru a achiziționa bilete click aici- https://bilete.sublime.ro/bilete-ploiesti-stand-up-comedy-cu-bordea-cortea-si-madalin-cirje-68353/ 
 

Vezi şi https://republikanews.ro/un-urs-a-fost-impuscat-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here