logo
RNTV Live

Licitație pentru cursele privind transportul public din Prahova

Mihai Constantinescu

Licitație pentru cursele privind transportul public din Prahova.

Operatorii care efectuează curse de transport persoane în Prahova vor fi nevoiți să se înscrie la licitație pentru a putea presta astfel de servicii pe raza județului. În aceste condiții, conducerea Consiliului Județean Prahova a decis să impună o serie de noi puctaje în Caietul de Sarcini. Mare parte dintre ele vizează stoparea fenomenului de poluare. Totodată, în premieră în România, conducerea CJ Prahova a decis să introducă punctaj mare pentru cei care vor acorda reducere abonaților.

Această licitație pentru cursele privind transportul public de persoane de pe raza județuluivine la pachet cu noi puctaje în Caietul de Sarcini. Astel, un punctaj mai mare vor primi cei care vor avea în dotare autobuze care să fie nonpoluante, care să aibă sistem de climatizrae și care să vină în sprijinul persoanelor cu handicap.

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, Consiliul Județean Prahova nu va renunța nici la ideea de a constitui un ADI Mobilitate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bataie-in-trafic-la-comarnic/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor