logo
RNTV Live

Liberalii își dau singuri la gioale! Un vot “pe invers” a tranșat o dispută veche cu PSD

sedinta cl 30 mai 2018 1
Ciprian Radu

Un vot “pe invers” a tranșat o dispută veche cu PSD

Un fapt mai puțin obișnuit s-a întâmplat în ședința de astăzi a Consililiului Local Ploiești. Proiectul susținut de PSD, ALDE și PMP ce vizează terasele de vară a trecut, după ce un singur vot pentru, venit din grupul PNL, a înclinat balanța. 

Regulamentul de funcționare a teraselor de vară a generat o dispută aprigă în Consiliul Local de mai multe luni.

De fiecare dată, proiectul de hotărâre a căzut deoarece grupul PNL nu a fost de acord cu noul regulament, care prevede, printre altele, ca inclusiv cei care desfășoară activități comerciale la adunări publice să obțină avize de la comisiile de specialitate.

Fiind proiect de patrimoniu, (care are nevoie de majoritate de două treimi) era, de altfel, una dintre puținele ocazii în care PNL putea ține în șah PSD-ALDE la care se adaugă PMP în această speță.

Ei bine, astăzi, PSD, care a ținut cu dinții de acest proiect, a învins grație unui singur vot venit de la PNL.

Consilierul local Paulica Drăgușin a votat pentru, asigurând astfel numărul de voturi necesar pentru adoptarea proiectului de patrimoniu.

Gestul a fost catalogat drept un “accident”, însă este puțin probabil să fi fost așa, din moment ce, de fiecare dată, grupurile din Consiliul Local au grijă să evite astfel de gafe.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor